samenvatting

Op de lichtgrauwe zaterdagochtend van 6 juli verzamelden mensen van heinde en verre zich in het pittoreske dorpje Oude-Tonge voor The Victory Run, een spannende obstakelrun die zowel doorgewinterde sportievelingen als enthousiaste beginners aantrekt.

Modder en een nieuwe hybride

Tussen de opzwepende muziek, het gejuich van het publiek en de geur van modder, waren er twee verkopers van AutoKievit aanwezig.

 

Zij spraken met veel enthousiasme iedereen aan die even de tijd nam om te pauzeren bij hun stand. De start van de run vond plaats tussen twee pronkende Dusters. Ook was er een gloednieuwe hybride versie beschikbaar voor proefritten.

 

Ondanks het mindere weer is het een ontzettend mooie dag geweest, waarin we een hoop mensen hebben laten zien waar Dacia voor staat: robuust en outdoor.

Duster Roadshow

De Duster Roadshow rijdt deze zomer langs een reeks gezellige, sportieve outdoor evenementen in Nederland. Zo is de Duster onder andere te zien zijn bij Mud Masters, skûtsjesilen en de Marathon Leiden. Meer weten? Bekijk alle data van de evenementen.