samenvatting

Op zaterdag 29 juni waren wij met Stam Dacia een van de trotse sponsoren van HomeSport Events. HomeSport Events is de jaarlijkse, unieke sportuitdaging van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Win een miniserie

HomeSporters leggen samen honderden kilometers af door te wielrennen, hardlopen of wandelen. Dag en nacht, door weer en wind, dwars door Nederland, zamelen ze geld in voor ouders met een ziek kind. 

 

Tijdens het evenement kregen vijf deelnemende teams de kans om een van de vijf nieuwe Dacia Dusters die daar stonden te winnen, die zij het hele evenement mochten gebruiken.

 

Een van deze Dusters was gekoppeld aan een hoofdprijs: het team met de beste motivatie kon een miniserie van drie afleveringen winnen over hun ervaring bij het evenement.

 

Het winnende team was de Haagse Annies, een geweldig team dat deze fantastische prijs won.

3 afleveringen

In de eerste aflevering ontmoetten we de Haagse Annies bij het Ronald McDonald Huis in Den Haag. We leerden hun verhalen kennen en mochten zien hoe zij zich voorbereiden op het evenement.

In de tweede aflevering volgen we de Haagse Annies tijdens het evenement. Het was prachtig om te zien hoe het team samen met familie en vrienden voorafgaand aan het evenement samenkwam en vervolgens vol overgave de kilometers aflegde.

De derde aflevering moet nog komen en zal een terugblik bieden op de race en de ervaringen van het team.

Stam Dacia en HomeSport Events

Voor Stam Dacia was het een fantastisch evenement om aan bij te dragen en we zijn dankbaar dat we hier onderdeel van mochten zijn.  Nieuwsgierig naar de afleveringen van deze speciale serie? Volg Stam Dacia en HomeSport Events op social media en blijf op de hoogte!