samenvatting

Als no-nonsense automerk, dat bekendstaat om z’n liefde voor outdoor-activiteiten, mag je de LOOP Leeuwarden niet missen. Dit is precies waarvoor onze nieuwe hybride Duster is ontworpen. Om met je vrienden of je gezin eropuit te trekken. En actief.

Rennen, wandelen, tokkelen en vooral: veel fun

LOOP Leeuwarden is het grootste hardloop- en wandelevent in Fryslân. Dit jaar stonden er zelfs meer dan 9000 mensen aan de start. Waarvan een groot deel voor het goede doel liep.

Actieve gezinnen en fanatieke sporters

Voor wie zelf niet meeliep was er van alles te doen. Voor kinderen waren er allerlei sport- en spelactiviteiten, waaronder een klimwand, survivalbaan en sprintbaan. En wie het durfde kon van de 40 meter hoge Oldehove tokkelen.

Sponsor van de halve marathon

De Friese Dacia-dealer ABD was de officiële sponsor van de halve marathon. De langste afstand van de LOOP Leeuwarden. Dus natuurlijk liep er een Duster-team mee. En dat zag er goed uit!

Openlucht showroom

In al deze drukte vonden we een mooie plek om de nieuwste hybride Duster te tonen en bezoekers uit te nodigen voor een proefrit. In de buitenlucht, tussen actieve mensen. We konden geen betere showroom bedenken.

Tot de volgende Duster Roadshow

Ben je ons misgelopen tijdens de LOOP Leeuwarden? De Duster Roadshow trekt er nog vaak op uit deze zomer. Kom gezellig langs voor een praatje of een spannende proefrit op een van andere outdoor events .